person repairing smartphones under a lighted table

Tech Repair Hub

Uw one-stop-shop voor alle smartphone-, computer-, tv- en consolereparaties. Deskundige technici staan ​​vandaag klaar om u te helpen!

Smartphones

Scheren en achter glas reparaties

Is uw touchscreen of scherm stuk? Dan kan het makkelijk weer gerepareerd worden! Wij hebben zowel huismerk als originele kwaliteit schermen voor reparaties. Of het nu gaat om een smartphone, tablet of ander elektronisch apparaat, wij kunnen het voor u repareren met de beste kwaliteit onderdelen. Ons team van ervaren techniek zorgt ervoor dat uw apparaat weer als nieuw functioneert, zodat u weer zorgeloos kunt genieten van uw elektronica. Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en professionele reparatie van uw touchscreen of scherm.

macro photography of black circuit board
macro photography of black circuit board
Waterschade

Is uw toestel in het water gevallen of in aanraking gekomen met water of andere vloeistof en werkt het niet meer? Het is nog niet te laat om het te herstellen, wij kunnen een waterschadebehandeling uitvoeren om het te redden. Neem snel contact met ons op en wij zullen ons best doen om uw toestel weer in werkende staat te krijgen. Wacht niet langer, want met de juiste behandeling kunnen we mogelijk uw toestel redden van de waterschade.

Heeft u last van een snel leeglopende accu of laadt uw toestel niet meer op? Geen zorgen, wij kunnen het probleem voor u oplossen! Onze experts staan klaar om uw toestel te repareren en weer optimaal te laten functioneren. Of het nu gaat om het vervangen van de accu of het repareren van de laadpoort, wij hebben de kennis en ervaring om uw toestel weer als nieuw te maken. U kunt rekenen op een snelle en professionele service, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw toestel zoals u gewend bent. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen met het fixen van uw toestel!

Accu's, Connectors en moederborden

Laptops en Computers

Laptop Schermen

Laptops zijn onderhevig aan schade doordat ze altijd onderweg zijn. Hierdoor kunnen ze beschadigd raken door vallen of stoten, wat kan leiden tot een kapot beeldscherm. Gelukkig kunnen wij dit voor u repareren en ervoor zorgen dat uw laptop weer als nieuw is. Met onze professionele reparatieservice kunt u snel weer aan de slag met uw apparaat, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de schade.

Software en onderhoud

Heeft u problemen met een trage computer, bent u gehackt of is uw besturingssysteem gecrasht, of is de versie van uw besturingssysteem verouderd? Dat kunnen wij voor u oplossen. Wij hebben een grote voorraad aan softwarelicenties. Neem contact met ons op voor professionele hulp en advies. Onze deskundige team staat klaar om uw computerproblemen op te lossen en u te voorzien van de juiste softwarelicenties om ervoor te zorgen dat uw systeem weer perfect werkt.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van alle soorten reparaties aan uw laptop of computer. Of het nu gaat om hardwareproblemen, softwarestoringen of het vervangen van onderdelen, ons deskundige team staat klaar om u te helpen. We begrijpen hoe belangrijk uw laptop of computer voor u is en streven ernaar om uw apparaat zo snel mogelijk weer in optimale staat te brengen. Met onze professionele en snelle service kunt u erop vertrouwen dat uw apparaat in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw computer- en laptopreparaties.

Reparaties

Game Consoles

Gaming apparatenreparaties

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van alle soorten gameconsoles. Of het nu gaat om de cd-lezer, de connector of de HDMI-ingang, wij kunnen het repareren. Ons ervaren team staat klaar om uw gameconsole weer in topconditie te brengen, zodat u weer kunt genieten van uw favoriete games. Wij hebben zowel huismerk als originele onderdelen op voorraad. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor reparatie. Wij zorgen ervoor dat uw gameconsole weer zo goed als nieuw is.

Gaming apparaten Sofware

Helaas is uw gamingconsole gecrasht of is de software verwijderd, maar maakt u zich geen zorgen, wij kunnen dat ook repareren. Ons team van experts staat klaar om uw console weer in topconditie te brengen, zodat u snel weer kunt genieten van uw favoriete games. Of het nu gaat om hardwareproblemen of softwarefouten, wij hebben de kennis en ervaring om het op te lossen. U kunt vertrouwen op onze snelle en betrouwbare reparatieservice, zodat u binnen de kortste keren weer kunt gamen als nooit tevoren.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en opknappen van al uw apparaten, of ze nu kapot zijn of verkleurd. Onze refurbishen service zorgt ervoor dat uw apparaten weer in topstaat verkeren. Of het nu gaat om elektronische apparaten of huishoudelijke apparatuur, wij hebben de expertise en vaardigheden om ze weer als nieuw te maken. Ons team van professionals staat klaar om uw apparaten te herstellen en te verfraaien, zodat u er weer optimaal van kunt genieten. Vertrouw op onze ervaring en vakmanschap om uw apparaten weer in topconditie terug te brengen.

Refurbishen