person holding pencil near laptop computer
We zijn trots op onze diensten!

Kwaliteit

Bij de meeste reparaties die we uitvoeren, maken we gebruik van hoogwaardige onderdelen van de beste kwaliteit en meestal zijn dit ook originele OEM-onderdelen. Hierdoor kunnen we een zes maanden garantie bieden op deze originele onderdelen. We streven ernaar om alleen de beste materialen te gebruiken om ervoor te zorgen dat onze reparaties van hoge kwaliteit zijn en dat uw apparaat optimaal presteert. Ons team van experts zorgt ervoor dat uw apparaat volledig functioneel en betrouwbaar is na de reparatie, zodat u er weer volop van kunt genieten. Bescherming van uw investering is onze prioriteit en daarom bieden wij u deze garantie op originele onderdelen.

_

_

Afspraken

_

Reparatie

Alle reparaties worden altijd in onze eigen werkplaats uitgevoerd. Wij sturen nooit iets op naar externe bedrijven, tenzij het een garantieaangelegenheid betreft. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de reparaties snel en efficiënt worden uitgevoerd door ons ervaren personeel. We begrijpen hoe belangrijk het voor onze klanten is dat hun apparatuur zo snel mogelijk wordt gerepareerd en daarom nemen we het hele proces in eigen hand. Door alles intern te houden, kunnen we ook de kwaliteit van de reparaties waarborgen en eventuele problemen snel oplossen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun apparaten bij ons in goede handen zijn.

Bestellingen

_

Wij hebben een uitgebreide collectie aan verschillende soorten mobiele telefoons, tablets en computers op voorraad. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste smartphone of een handige tablet, bij ons vind je het allemaal. Daarnaast bieden wij ook een ruim assortiment aan accessoires aan, zoals telefoonhoesjes, opladers en screenprotectors. Of je nu voor jezelf iets zoekt of een cadeau wilt kopen, wij hebben voor ieder wat wils. Kom gerust langs in onze winkel om ons assortiment te bekijken en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte telefoon, tablet of computer die past bij jouw wensen en behoeften.

Afspraken voor onderzoek of reparaties kunnen op verschillende manieren worden gemaakt, namelijk telefonisch, per mail, via whatsapp of mondeling. Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen op een manier die voor u het meest geschikt is. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. In de meeste gevallen kunnen wij op dezelfde dag nog een plek voor onderzoek en reparaties reserveren. Wij begrijpen dat het belangrijk is om uw problemen snel op te lossen en streven ernaar om een efficiënte en snelle service te bieden. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met uw onderzoek of reparatiebehoefte.